Foto: Vilja Pursiainen. Kopiera inte bilden utan tillstånd av Stiftelsen Brita Maria Renlunds minne sr.

Kom och träffa oss i Karleby och diskutera din ansökan med våra experter

Den 17 september besöker Stiftelsen Brita Maria Renlunds minne Karleby stadsbibliotek. Då kan organisationer boka in sig för att träffa vd Birgitta Forsström och specialsakkunniga Sonja Ollas-Airinen.

Kom gärna och träffa oss om du vill du söka bidrag för ett projekt eller en verksamhet som stödjer barns och ungas välmående. Med oss kan du också diskutera din ansökan i detalj och på ett bredare plan fundera på vilken typ av verksamhet som kan få stöd.

Du kan boka tid för träff mellan kl. 9 och 13. Platsen är Hongellsalen i Karleby stadsbibliotek. Vi ses i Karleby! Och kom ihåg ansökan för projekt och verksamhet 2022 är öppen 1–30 september. Mer info om ansökan samt länk till ansökningsblanketten på webben hittar du här. Tips inför ansökan hittar du också i vår webbartikel.

Boka in en tid för enskild rådgivning genom att kontakta Sonja Ollas-Airinen. Tfn 050 379 9044, e-post sonja.ollas-airinen@bmr.fi.

Visste du …

att Karleby har en särskild plats i stiftelsens historia. Stiftelsen grundades nämligen 1918 på basen av affärsmannen Karl Herman Renlunds (1850–1908) testamente. Karl Herman Renlund var född och uppvuxen i Karleby. Stiftelsens nuvarande ordförande Mia Holmbäck är också Karlebybo.