Cookie-inställningar

Vi använder cookies för att ge dig en bättre användarupplevelse och personlig service. Genom att samtycka till användningen av cookies kan vi utveckla en ännu bättre tjänst och tillhandahålla innehåll som är intressant för dig. Du har kontroll över dina cookiepreferenser och kan ändra dem när som helst. Läs mer om våra cookies.

Skip to content

Annika Ekblad är stiftelsens nya specialsakkunniga i pedagogik

”Jag har alltid varit intresserad av barns och ungas välmående. På Stiftelsen BMR får jag en möjlighet att vara med och utveckla verksamhet och projekt med anknytning till pedagogik i ett bredare perspektiv.”

Det säger ped.mag. Annika Ekblad som är stiftelsens nya specialsakkunniga i pedagogik. Hon börjar jobba på stiftelsen i januari 2024. Annika Ekblad kommer närmast från Pargas stad där hon jobbat som ambulerande speciallärare i småbarnspedagogik. 

Tidigare har hon jobbat bland annat som lärare i småbarnspedagogik, förskolelärare och daghemsföreståndare. För ett par år sedan ville hon fördjupa sina kunskaper i pedagogik och började studera allmän pedagogik på magisternivå.

Många projekt tangerar utbildning

Stiftelsen BMR:s främsta mål är att öka välmående för barn och unga genom att skapa hopp och framtidstro. Många av de projekt som stiftelsen BMR finansierar tangerar skola och utbildning.

Som specialsakkunnig kommer Annika Ekblad att jobba bland annat med att föra dialog med bidragsmottagare och förädla och utveckla projektidéer. Hon ska också skapa och koordinera nätverk, bereda ansökningar till styrelsen och utveckla stiftelsens verksamhet i samarbete med de övriga i teamet.

I och med att befattningen är ny så kommer arbetsbilden att utvecklas med tiden.

Annika Ekblad kommer att bo både i Helsingfors och Pargas, där hemmet finns. På fritiden gillar hon att umgås med familj och vänner. Till hennes familj hör en man och två vuxna söner. Familjens hund, en australiensisk labradoodle, är tränad till hypohund.

Du kanske också vill läsa

Positiv avkastning på stiftelsens förmögenhet 2023

Läs mer

Stiftelsen BMR firar jubileum – bjuder 11 000 barn på teater

Läs mer

Ansök om bidrag för naturutflykter

Läs mer

Årsboken för 2023 är publicerad

Läs mer