Cookie-inställningar

Vi använder cookies för att ge dig en bättre användarupplevelse och personlig service. Genom att samtycka till användningen av cookies kan vi utveckla en ännu bättre tjänst och tillhandahålla innehåll som är intressant för dig. Du har kontroll över dina cookiepreferenser och kan ändra dem när som helst. Läs mer om våra cookies.

Skip to content

Behöver du hjälp med din ansökan? Delta i webbinarium eller ansökningsklinik

Ansökan för projekt och bidrag 2024 är öppen 1–30 september 2023. På webbplatsens sida om ansökningar hittar du mer information om hur du gör en bra ansökan. Ifall du behöver hjälp med din ansökan eller vill diskutera ansökan med våra experter kan du delta i vårt öppna webbinarium eller boka tid för enskild konsultation med våra experter.

  • Öppet webbinarium 6 september 2023 kl. 14–15. Allmän information om hur man gör en bra ansökan och om stiftelsens prioriteringar inför ansökningsrundan. Medverkar gör vd Birgitta Forsström och specialsakkunnig Sonja Ollas-AirinenAnmäl dig här!
  • Ansökningsklinik 11 september. Möjlighet att boka in enskild handledning (20 minuter) med specialsakkunniga Sonja Ollas- AirinenBoka en tid här.
  • Ansökningsklinik 18 september. Möjlighet att boka in enskild handledning (20 minuter) med specialsakkunniga Sonja Ollas- AirinenBoka en tid här.

Du kanske också vill läsa

Stiftelsen BMR firar jubileum – bjuder 11 000 barn på teater

Läs mer

Ansök om bidrag för naturutflykter

Läs mer

Årsboken för 2023 är publicerad

Läs mer

På Stödföreningen för asylsökande är individen i centrum

Läs mer