Cookie-inställningar

Vi använder cookies för att ge dig en bättre användarupplevelse och personlig service. Genom att samtycka till användningen av cookies kan vi utveckla en ännu bättre tjänst och tillhandahålla innehåll som är intressant för dig. Du har kontroll över dina cookiepreferenser och kan ändra dem när som helst. Läs mer om våra cookies.

Skip to content
Logo för Hörnan. Vit text på rött botten.

Träffa Stiftelsen BMR på Educamässan

Mässan Educa 2023 ordnas 27–28 januari i Mässcentret i Helsingfors. Mässan är det ledande evenemanget inom pedagogik och undervisning i Finland och erbjuder de senaste trenderna inom utbildningsfältet. Stiftelsen BMR deltar i Educamässan båda dagarna. Kom och träffa oss i Hörnan, som samlar svenskspråkiga aktörer. Vi finns där under hela mässan, stiftelsens vd Birgitta Forsström är på plats fredagen kl.13–14.

Lördagen 28 januari kl. 10.30 ordnar vi seminariet Med barnboken som kompass. Seminariet är riktat till personal inom småbarnspedagogik och förskola. Fokus är på hur vi via barnlitteraturen kan stödja barn att förstå sig själva, sin plats i världen och relationerna till andra. Seminariet ordnas i samarbete med Centret för livslångt lärande (CLL) vid Åbo Akademi. Anmälningstiden har passerat men det lönar sig att fråga CLL efter ströplatser.

Temat för det svenskspråkiga programmet i Hörnan är En god utbildning för alla. Hörnans program hittar du här.

Det lönar sig att i förväg registrera sig som mässbesökare på Educas webbplats. Mässan är gratis för den som registrerat sig!

Vi ses på Educa!

Har du frågor om Stiftelsen BMR och vår medverkan i Educa? Kontakta gärna vår administrativa koordinator Erika Grönlund. Tfn +358 50 3753296
erika.gronlund@bmr.fi

Du kanske också vill läsa

Positiv avkastning på stiftelsens förmögenhet 2023

Läs mer

Stiftelsen BMR firar jubileum – bjuder 11 000 barn på teater

Läs mer

Ansök om bidrag för naturutflykter

Läs mer

Årsboken för 2023 är publicerad

Läs mer