Cookie-inställningar

Vi använder cookies för att ge dig en bättre användarupplevelse och personlig service. Genom att samtycka till användningen av cookies kan vi utveckla en ännu bättre tjänst och tillhandahålla innehåll som är intressant för dig. Du har kontroll över dina cookiepreferenser och kan ändra dem när som helst. Läs mer om våra cookies.

Skip to content

Ny kampanj för småbarnspedagogiken

Ditt barn. Mitt jobb. Vår framtid. Så heter kampanjen för Sydkustens landskapsförbunds projekt Småbarnspedagogiken – ett framtidsjobb, vilken lanseras i dag 10 februari. Kampanjen pågår fram till 22 mars och omfattar bland annat annonser, kortfilmer och innehåll på sociala medier. 

Projektet Småbarnspedagogiken – ett framtidsjobb har som mål att synliggöra småbarnspedagogiken, att göra branschen mera attraktiv och att få den att framstå som ett starkt alternativ vid val av yrke och studier. Bakgrunden till projektet ligger i den akuta bristen på behörig personal inom småbarnspedagogiken.

Projektet leds av projektkoordinator Emilia Christiansen och finansieras av Stiftelsen Brita Maria Renlunds minne, Svenska kulturfonden, Konstsamfundet, Stiftelsen Tre Smeder och Svenska folkskolans vänner.

Stiftelsen Brita Maria Renlunds minnes stöd till projektet var 25 000 euro 2021.

Läs mer om projektet på Sydkustens webbplats

Kontaktinformation: 

Emilia Christiansen

Projektkoordinator

emilia.christiansen(at)sydkusten.fi

+358 45 358 0464

Du kanske också vill läsa

Positiv avkastning på stiftelsens förmögenhet 2023

Läs mer

Stiftelsen BMR firar jubileum – bjuder 11 000 barn på teater

Läs mer

Ansök om bidrag för naturutflykter

Läs mer

Årsboken för 2023 är publicerad

Läs mer