Cookie-inställningar

Vi använder cookies för att ge dig en bättre användarupplevelse och personlig service. Genom att samtycka till användningen av cookies kan vi utveckla en ännu bättre tjänst och tillhandahålla innehåll som är intressant för dig. Du har kontroll över dina cookiepreferenser och kan ändra dem när som helst. Läs mer om våra cookies.

Skip to content

Kom och träffa oss i Karleby och diskutera din ansökan med våra experter

Den 17 september besöker Stiftelsen Brita Maria Renlunds minne Karleby stadsbibliotek. Då kan organisationer boka in sig för att träffa vd Birgitta Forsström och specialsakkunniga Sonja Ollas-Airinen.

Kom gärna och träffa oss om du vill du söka bidrag för ett projekt eller en verksamhet som stödjer barns och ungas välmående. Med oss kan du också diskutera din ansökan i detalj och på ett bredare plan fundera på vilken typ av verksamhet som kan få stöd.

Du kan boka tid för träff mellan kl. 9 och 13. Platsen är Hongellsalen i Karleby stadsbibliotek. Vi ses i Karleby! Och kom ihåg ansökan för projekt och verksamhet 2022 är öppen 1–30 september. Mer info om ansökan samt länk till ansökningsblanketten på webben hittar du här. Tips inför ansökan hittar du också i vår webbartikel.

Boka in en tid för enskild rådgivning genom att kontakta Sonja Ollas-Airinen. Tfn 050 379 9044, e-post sonja.ollas-airinen@bmr.fi.

Visste du …

att Karleby har en särskild plats i stiftelsens historia. Stiftelsen grundades nämligen 1918 på basen av affärsmannen Karl Herman Renlunds (1850–1908) testamente. Karl Herman Renlund var född och uppvuxen i Karleby. Stiftelsens nuvarande ordförande Mia Holmbäck är också Karlebybo.

Du kanske också vill läsa

Positiv avkastning på stiftelsens förmögenhet 2023

Läs mer

Stiftelsen BMR firar jubileum – bjuder 11 000 barn på teater

Läs mer

Ansök om bidrag för naturutflykter

Läs mer

Årsboken för 2023 är publicerad

Läs mer