Cookie-inställningar

Vi använder cookies för att ge dig en bättre användarupplevelse och personlig service. Genom att samtycka till användningen av cookies kan vi utveckla en ännu bättre tjänst och tillhandahålla innehåll som är intressant för dig. Du har kontroll över dina cookiepreferenser och kan ändra dem när som helst. Läs mer om våra cookies.

Skip to content

Förtjänsttecken till vd Gun Sandberg-Wallin

Stiftelsens vd Gun Sandberg-Wallin har av Republikens President förlänats Förtjänstkorset av Finlands Vita Ros´ orden 6.12.2020.

Hon premieras närmast för sin mångsidiga och aktiva insats för barn och unga. Ur motiveringarna: Gun Sandberg – Wallin har under sin långa arbetskarriär och i sina förtroendeuppdrag brunnit för utvecklingen av småbarnspedagogiken och för att stöda och hjälpa barn och unga i skolvardagen, under fritiden och i hemmen. 

Varma gratulationer till Gun!

TREVLIG SJÄLVSTÄNDIGHETSDAG!

Du kanske också vill läsa

Ny rapport: läsningen flyter – men skillnader finns

Läs mer

Seminarium på Educa: Barns framtidshopp

Läs mer

Projektet Dreams uppmuntrar skolelever att drömma

Läs mer

Stiftelsen BMR första utomstående finansiär i omfattande satsning för barn och unga i Havukoski i Vanda

Läs mer