Cookie-inställningar

Vi använder cookies för att ge dig en bättre användarupplevelse och personlig service. Genom att samtycka till användningen av cookies kan vi utveckla en ännu bättre tjänst och tillhandahålla innehåll som är intressant för dig. Du har kontroll över dina cookiepreferenser och kan ändra dem när som helst. Läs mer om våra cookies.

Skip to content

Har ni beviljats bidrag för sommaraktiviteter 2020?

Många läger och andra sommaraktiviteter kommer tyvärr på grund av epidemin att inhiberas eller flyttas till senare tidpunkt. Om ni beviljats bidrag för t.ex ett läger som inte kan arrangeras inkommande sommar kan ni antingen betala tillbaka bidraget eller anhålla om tillstånd av oss att använda bidraget senare detta år. Vänligen kontakta oss på stiftelsen och informera oss om er situation! Observera att ni inte kan använda bidraget för andra ändamål, inte arrangera läger på distans och inte skjuta upp användandet av bidraget till år 2021.

Du kanske också vill läsa

Positiv avkastning på stiftelsens förmögenhet 2023

Läs mer

Stiftelsen BMR firar jubileum – bjuder 11 000 barn på teater

Läs mer

Ansök om bidrag för naturutflykter

Läs mer

Årsboken för 2023 är publicerad

Läs mer