Cookie-inställningar

Vi använder cookies för att ge dig en bättre användarupplevelse och personlig service. Genom att samtycka till användningen av cookies kan vi utveckla en ännu bättre tjänst och tillhandahålla innehåll som är intressant för dig. Du har kontroll över dina cookiepreferenser och kan ändra dem när som helst. Läs mer om våra cookies.

Skip to content

Utdelningen för verksamhet 2020

Styrelsen beviljade i januari sammanlagt 8 681 260 euro för verksamhet för år 2020.

Christian Dubovan / Unsplash

Bidrag fick bland annat Project Liv för att skapa glädje i långtidssjuka barns och deras familjers vardag, Jyväskylä universitet för ett översampel av svenskspråkiga fjärdeklassare i PIRLS 2021 (Progress in International Reading Literacy Study) forskningen som mäter läsförmåga och Såka daghems- och byarådsförening för morgon och eftermiddagsverksamhet.

Läs mera om vem som beviljade bidrag här.

Du kanske också vill läsa

Positiv avkastning på stiftelsens förmögenhet 2023

Läs mer

Stiftelsen BMR firar jubileum – bjuder 11 000 barn på teater

Läs mer

Ansök om bidrag för naturutflykter

Läs mer

Årsboken för 2023 är publicerad

Läs mer