Cookie-inställningar

Vi använder cookies för att ge dig en bättre användarupplevelse och personlig service. Genom att samtycka till användningen av cookies kan vi utveckla en ännu bättre tjänst och tillhandahålla innehåll som är intressant för dig. Du har kontroll över dina cookiepreferenser och kan ändra dem när som helst. Läs mer om våra cookies.

Skip to content

Brita Maria Renlunds minne på Educa-mässan i januari

24–25.1. deltog BMR av Educa-mässan i Helsingfors. Olika aktörer som har finansiering av stiftelsen presenterade sin skolverskamhet på mässan. 

Vi presenterade STÖD FÖR SKOLANS FÖREBYGGANDE ARBETE i vår monter.

HelsingforsMissions Krisjour, EHYT:s Spelkunskap-projekt, Barn- och ungdomsstiftelsens Dreams-projekt och Ätstörningscentrums Livslust-projekt har alla finansiering av BMR. De presenterade sin skolverksamhet i montern och på Hörnans scen.

I samarbete med Centret för livslångt lärande arrangerade vi på Educa ett seminarium för lärare inom småbarnspedagogik.

Bim Riddarsporre, FD från Malmö universitet hade temat Omsorg, lärande och undervisning. Charlotta Rehn, undervisningsråd från Utbildningsstyrelsen informerade om aktuellt inom småbarnspedagogiken på ett nationellt plan.

Du kanske också vill läsa

Positiv avkastning på stiftelsens förmögenhet 2023

Läs mer

Stiftelsen BMR firar jubileum – bjuder 11 000 barn på teater

Läs mer

Ansök om bidrag för naturutflykter

Läs mer

Årsboken för 2023 är publicerad

Läs mer