Stiftelsen BMR rekryterar: specialsakkunnig inom pedagogik


Stiftelsens verksamhet utvecklas och vi söker därför en specialsakkunnig inom pedagogik till vårt team. Är du den vi söker?

Stiftelsens främsta mål är att öka välmående för barn och unga genom att skapa hopp och framtidstro. Många av de projekt som stiftelsen BMR finansierar tangerar skola och utbildning.

Ifall du har en högre högskoleutbildning inom pedagogik (alla stadier beaktas) och en gedigen arbetserfarenhet från olika uppgifter inom utbildningssektorn är du kanske den vi söker. 

Dina uppgifter är bland annat att: 

  • Föra dialog med bidragsmottagare och förädla och utveckla projektidéer
  • Skapa och koordinera nätverk
  • Bereda ansökningar till styrelsen 
  • Utveckla stiftelsens verksamhet i samarbete med de övriga i teamet
  • Medverka både i planering och genomförandet av evenemang.

Är du organiserad, har förmågan att se helheter och tycker om att samarbeta? Är du intresserad av att vara med och utveckla bildningssektorn och därmed samhället? Ser du dig själv som en aktiv del av en positiv arbetsgemenskap? Har du en lämplig utbildning och behärskar både svenska och finska i tal och skrift? 

Om du blev intresserad – hör av dig. Sänd din fritt formulerade ansökan med löneaspråk samt cv senast 31 augusti 2023 kl. 16.00. Fyll i din ansökan på webblanketten i denna länk. Arbetsplatsen är i Helsingfors.

Om du har frågor kan du mejla dem till vd Birgitta Forsström: birgitta.forsstrom@bmr.fi.

Du kan också ringa under följande dagar 7 augusti, 9 augusti och 16 augusti kl. 13–16 på numret: 044 762 3900.